Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 01/06/2018

«Όσον τον παίρνει κάνει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που κάνει ο Κουφοντίνας. Αυτοί έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι κατά συρροή δολοφόνος ο Κουφοντίνας. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος, ψυχικά και ψυχολογικά πάρα πολύ άρρωστος».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε στον «Ελεύθερο Τύπο» τις απειλές  και την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Αντώνης Περατικός, αδερφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού, ο οποίος στις 28 Μαΐου του 1997 έπεσε νεκρός από σφαίρες της 17 Νοέμβρη.

[custom:google-ads]

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε φυλακές για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ούτε καν 25 χρόνια ούτε τίποτα. Αν βλέπουμε πως δεν υπάρχουν ελπίδες σε αυτούς τους ανθρώπους να ενταχθούν στην κοινωνία σε μία δημοκρατική κοινωνία σαν πολίτες δεν υπάρχει. Είναι κατά συρροή δολοφόνοι. Είναι σαν τον εγκληματία που σκοτώνει κι αυτός κατά συρροή. Δεν έχει καμία διαφορά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την ανακοίνωση του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που βαρύνεται με το αίμα 11 ανθρώπων, υποστηρίζει ακόμη πως παρενέβη η εισαγγελία του Αρειού πάγου για να μην πάρει άδεια , ενώ στρέφεται και κατά της οικογένειας Μητσοτάκη. Ανάμεσά στα αιτήματα του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι η κανονική τακτική άδεια και- όπως υποστηρίζει ο ίδιος- η κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. 

«Με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη προκαλώντας για έτι μία φορά την οργή των συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης.

thetoc.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis