Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 02/09/2016

4 μήνες πέρασαν από το τροχαίο με τη μηχανή στη λεωφόρο Κνωσού που σόκαρε όλη την Κρήτη και το σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο οποίος δίνει έναν αγώνα ζωής για να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθημερινότητας ξεχνώντας τον εφιάλτη που έζησε. Ο 32χρονος Γιώργος βγήκε δυνατός  από την περιπέτεια και στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς λίγο έλειψε να "σβήσει" στην άσφαλτο, ωστόσο τώρα θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την επέμβαση αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργο Πικράκη που μίλησε στο neakriti.gr «όλο αυτό το διάστημα με συγκίνηση παρακολουθούμε τον αγώνα του Γιώργου και του συμπαραστεκόμαστε ως συνάδελφοι και ως ένωση. Ο Γιώργος «έχασε» το δεξί χέρι και για να εξασφαλιστεί τεχνητό μέλος και να ακολουθήσει η  επέμβαση , απαιτούνται 60.000 ευρώ. Κάνουμε μια προσπάθεια μέρος των χρημάτων να βρεθεί με τον αγώνα που θα γίνει».

 

Παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

Έτσι αποφασίστηκε η  Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου να διοργανώσει φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο στάδιο με την συμμετοχή τεσσάρων Κρητικών ομάδων και φυσικά για καλό σκοπό. Η τιμή εισιτηρίου καθορίστηκε στα 10 ευρώ αλλά τα έσοδα θα διατεθούν για να εξασφαλιστεί το τεχνητό μέλος που χρειάζεται ο 32χρονος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Δευτέρα (05/09) στις 17.00 το απόγευμα με τη συμμετοχή του ΟΦΗ, της ομάδας του Ρωμανού, του Α.Ο Ζαρού αλλά και της ομάδα της Αστυνομίας Ηρακλείου .

 

Η μέρα που άλλαξε τη ζωή του

Όλα είναι έτοιμα για να χαριστεί και πάλι η ελπίδα στον 32χρονο αστυνομικό, η ζωή του οποίου άλλαξε δραματικά το απόγευμα της 8ης Μαϊου , όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του στη γέφυρα της Λεωφόρου Κνωσσού. Η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη από την πρώτη στιγμή καθώς υπέστη ακρωτηριασμό του ενός χεριού του , ενώ έφερε και πολύ σοβαρό τραύμα στο γόνατό του.

Αεροπλάνο C130 τον μετέφερε στην Αθήνα όπου νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ.

Επιστρέφοντας πλέον στην Κρήτη έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του την οικογένεια και τους συναδέλφους που του δίνουν δύναμη αλλά και τον βοηθούν να γίνει σύντομα η επέμβαση που έχει τόσο ανάγκη.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη 

 www.neakriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis