Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 09/04/2022

Με αφορμή αίτημα Συνδικαλιστικών Ενώσεων για καταβολή της επόμενης μισθοδοσίας των αστυνομικών δύο ημέρες νωρίτερα (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση του Policenet.gr), δημοσιεύουμε επιστολές αναγνωστών που εστάλησαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας μας και εκφράζουν δύο διαφορετικές απόψεις.

1η επιστολή:

«Αγαπητό Policenet, διαβάζοντας την πρόσφατη πρόταση συνδικαλιστών προκειμένου να μας καταβληθεί καποιες ημέρες νωρίτερα η μισθοδοσία μας, δεν μπόρεσα παρά να απορήσω… αν μία τέτοια πρωτοβουλία δίνει τα σωστά μηνύματα.

Μπορεί να μην μας περισσεύουν τα χρήματα…. Μπορεί κάποιοι να μην κάνουμε καν γιορτές (πιστέψτε με, είμαι μεταξύ αυτών). Όμως αντί να ζητιανεύουμε για προσωρινές ευκολίες θα ήταν καλύτερα οι διεκδικήσεις και οι ανακοινώσεις να εστιάζουν σε μόνιμες μισθολογικές παροχές, όπως η αναγνώριση του επικίνδυνου ή η αύξηση των νυχτερινών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δέχομαι ότι έγινε με καλές προθέσεις, όταν όμως έχουμε χάσει το «δάσος», δεν νομίζω πως είναι χρήσιμο να παρακαλάμε για το «δέντρο». Αυτά από εμένα, καλό Πάσχα σε όλους και καλά κουράγια …»

2η επιστολή:

«Διάβασα το δημοσίευμα σας για την πρόταση να κατατεθεί η μισθοδοσία μας δύο μέρες πιο νωρίς. Βλέποντας διάφορα σχόλια που γράφονται για το συγκεκριμένο αίτημα, θέλω να θυμίσω σε όσους το υποτιμούν, πως αρκετοί συνάδελφοι θα είναι ταπί και ψύχραιμοι, μετά της 15 του μήνα. Οπότε όχι μόνο είναι χρήσιμο το συγκεκριμένο αίτημα, αλλά για πολλούς από εμάς είναι και μία ελπίδα να κάνουμε αξιοπρεπείς γιορτές.

Μπράβο στις Ενώσεις που το πρότειναν και ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση από την ηγεσία μας.»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis