Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:40 | 08/07/2022

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας παίρνει σάρκα και οστά, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Σε χώρο που μας παραχωρήθηκε στο Πνευματικό Kέντρο "Εκάβη" του Δήμου Κατερίνης, θα ξεκινήσουν προσεχώς οι εργασίες διαμόρφωσης του πολυχώρου της "Πολιτιστικής Λέσχης Αστυνομικών - Σωμάτων Ασφαλείας" , ενός κέντρου πολιτιστικού χαρακτήρα που θα συγκεντρώνει, τόσο μουσειακά - ιστορικά στοιχεία όσο και ψυχαγωγικά. Σκοπός της πρωτοβουλίας, η ανάδειξη της προσφοράς του αστυνομικού σώματος μέσα από τις ιστορικές διαδρομές του παρελθόντος και η έκθεση μουσειακών αντικειμένων για την προβολή τους και την αναβάθμιση της αξίας του αστυνομικού λειτουργήματος.

Διαβάστε επίσης

Ευχαριστούμε θερμά ως Ένωση, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ που από την αρχή αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που συμφώνησαν με τις ιδέες μας.

Φωτό: Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ + Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Περίας ΞΟΜΑΛΗΣ Κωνσταντίνος + Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Περίας ΦΟΛΙΟΣ Γεώργιος + Γραμματέας Πολιτιστικών Δράσεων της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Γεώργιος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis