Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 01/11/2015

Τρομοκρατική ενέργεια ήταν τελικά η χθεσινή τραγωδία με το ρωσικό Airbus A321  καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ρώσων εμπειρογνομώνων το αεροπλάνο τινάχθηκε στον αέρα, άρα επρόκειτο είτε για ανατίναξη από βόμβα στο εσωτερικό του έιτε καταρρίφθηκε με αντιαεροπορικό πύραυλο.  

O συριακός Στρατός κατέλαβε τις πόλεις Τal Dadin και Shalash στο Χαλέπι ενώ είχαν προηγηθεί οι ανακαταλήψεις έντεκα χωριών και πόλεων κατά την συντονιμένη επιχείρηση με δυνάμεις της Hezbollah, και των Ιρανών επιλέκτων "al Quds", συνεπικουρούμενα από την ρωσική Αεροπορία η οποία προχώρησε σε σφοδρούς βομβαρδισμούς "εκδίκησης" στην νοτιοδυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου, μετά την χθεσινή τραγωδία με το ρωσικό Airbus, το οποίο φέρεται πλέον να έχει καταρριφθεί από τζιχαντιστική ομάδα του Σινά, καθώς όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Interstate Aviation Committee Viktor Sorochenko το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα!  

Αυτό σημαίνει ότι είτε το αεροσκάφος χτυπήθηκε στον αέρα από κάποιο αντιαεροπορικό μέσο είτε είχε τοποθετηθεί βόμβα στο εσωτερικό του. Δηλαδή επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.  

Οι Jamima, Mariameen, Hadadi, Zahra’a, Hadidah, Maraen, Hamimeyeh, Hamidah, Hamidi, al-Meshrfeh και al-Sabhiyeh επανακτήθηκαν από τα κυβερνητικά στρατεύματα και όλα δείχνουν μετά και την κατάκτηση της στρατηγικής πόλης  Khan Touma στο ανατολικό Χαλέπι, ότι η "Τανάλια" γύρω από την μαρτυρική πόλη είναι έτοιμη να κλείσει.  

Σύμφωνα με τις αναφορές του συριακού Στρατού οι τζιχαντιστές έφυγαν τόσο γρήγορα από τις επανακτηθείσες περιοχές που άφησαν πίσω τους εκατοντάδες σωρούς μαχητών και τραυματίες, ενώ εγκατέλειψαν και βαρύ οπλισμό.  

Σύμφωνα με το συριακό Επιτελείο ο συριακός Στρατός υποστυριζόμενος από τους συμμάχους του και την ρωσική Αεροπορία ξεκίνηση την εκστρατεία απελευθέρωσης ολόκληρης της πόλης του Χαλεπίου και της υπαίθρου του, οπότε η κατάρριψη-ανατίναξη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους λειτούργησε καταλυτικά στα σχέδια της Μόσχας για το ολοκληρωτικό τέλος των ισλαμιστών στην Συρία.  

Το ρωσικό Airbus A321 διαλύθηκε σε κομμάτια στον αέρα αλλά ακόμα "είναι νωρίς να καθορίσουμε την αιτία."   "Το ντεπόζιτο αποσυντέθηκε στον αέρα και τα θραύσματα εκοτξέυθηκαν σε περιοχή εμβαδού 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων" 

 

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis