Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 16/01/2016

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της δράσης δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν μετά από τρεις αλλεπάλληλες διαρρήξεις που διέπραξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε καταστήματα του Αγρινίου και εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες.

Ο 34χρονος είχε αναλάβει την μετάβασή τους στα μαγαζιά που είχαν στοχοποιήσει και φύλαγες τσίλιες μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο κατασχέθηκε, ενώ ο 26χρονος συνεργός του παραβίαζε τις εισόδους των καταστημάτων με ένα αιχμηρό αντικείμενο και άρπαζε ό,τι έβρισκε. Με τη μέθοδο αυτή, διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα ένα σούπερ μάρκετ, ένα κατάστημα πώλησης πτηνοτροφικών προϊόντων και ένα αρωματοπωλείο και έκλεψαν μικρό χρηματικό πόσο και έναν φορητό υπολογιστή.

Όμως, μετά από αναζητήσεις, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. τους εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια. Στην κατοχή του 26χρονου, που οδηγήθηκε μαζί με τον συνεργό του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, βρέθηκε το κλεμμένο laptop και επιστράφηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

 

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis