Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 03/07/2022

Δεν έχουν τέλος οι... ευφάνταστοι τρόποι με τους οποίους οι επιτήδειοι επιχειρούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες για να υποκλέψουν στοιχεία τους. 

Ένα τέτοιο τρόπο, μοιράζεται η αναγνώστρια του Cretalive M.A. η οποία δέχτηκε το παρακάτω μήνυμα: 

Διαβάστε επίσης

"Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που επικοινώνησα μαζί σας, είμαι πολύ άρρωστος στο νοσοκομείο και ο γιατρός μου μου είπε ότι έχω καρκίνο στο λαιμό και οι μέρες μου έχουν τελειώσει. Έχω 250.000 € στον τραπεζικό μου λογαριασμό και θα ήθελα να κάνω μια δωρεά σε εσάς, για να μην επιτεθεί κανείς στην περιουσία μου όταν δεν θα έχω πια αυτόν τον κόσμο. Μην εκπλαγείς που πήρα το όνομά σου και τον αριθμό email του κοινωνικού δικτύου και επικοινώνησα εκεί. Λυπάμαι που δεν σε ξέρω πολύ καλά, στείλε μου τη φωτογραφία σου και πες μου τι κάνεις για τα προς το ζην αν θέλεις να δώσω την περιουσία μου πριν πεθάνω και πολύ σύντομα. 

Έψαχνα κάποιον να χαρίσω τα πλούτη μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά 3 ημέρες αφότου έλαβα τον αριθμό του email σου, αναρωτιέμαι αν είσαι τέλειος, ειλικρινής, σοβαρός για να διαχειριστώ τα περιουσιακά μου στοιχεία και επικοινώνησα μαζί σας σήμερα". 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis