Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:10 | 03/04/2016

Ένα νέο video απο την Ναυτική Καταιγίδα του Πολεμικού Ναυτικού και των Πεζοναυτών μας βγήκε στο διαδίκτυο  και τρελαίνει τους Τουρκαλβανούς που πίστεψαν  οτι καθίσαμε ανακούρκουδα !

Η Καταιγίδα των Ναυτικών Δυνάμεων που διατηρεί το Πολεμικό μας Ναυτικό σε πλήρη εξέλιξη ,παρά την κρίση και πέρα απο  τα έξτρα καθήκοντα που τους φόρτωσαν κάποιοι άσχετοι Κυβερνώντες , που το παίζουν ότι είναι οι ανθρωπιστές  της Γής

Οι Παλληκαράδες  μας  του ΠΝ βγάζουν γλώσσα και δείχνουν να μην πολυκαταλαβαίνουν …Ούτε από Χριστό ,ούτε από Αλλάχ,όταν ξεσπάσει η Καταιγίδα στο Αιγαίο  δεν θα υπάρχει έλεος !

elikoptero

Μόνο μια διαταγή θέλουν και τα άλλα αφήστε τα σε εμάς είναι το σύνθημά τους το είπαν και πρίν λίγες ημέρες …Μια διαταγή και στο Αιγαίο δεν θα μπορεί να περάσει ούτε κουνούπι ,όχι οι λιποτάκτες της Συρίας και οι Αφγανοί φονιάδες που κάποιοι τους βάφτισαν πρόσφυγες γιατί έτσι τους βολεύει!

 

Μια διαταγή μωρέ και αυτοί εδώ οι κακοπληρωμένοι Ελληναράδες θα δείξουν σε Εχθρούς και φίλους τι πα να πει Ελληνική Λεβερντιά, με τους άνδρες μας να μυρίζουν Ανδρίλα κατράμι και Πίσσα …Με τους εποχούμενους  «EXOSET » των νησιών μας  να στέλνουν στο πάτο της θάλασσας  τα Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη !

 

Καμαρώστε τα Τα Τσακάλια της Θάλασσας …λίγο πριν αρχίζουν να δαγκώνουν σαν λυσσασμένα!

 

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis