Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 23/01/2021

Ο δημιουργός του "Έτερος Εγώ", Σωτήρης Τσαφουλιάς, μιλώντας στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" αποκάλυψε αν η εξαιρετική αστυνομική σειρά θα προστεθεί στο Netflix,

«Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το “Έτερος Εγώ” στο εξωτερικό. Λόγω κορονοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί», είπε ο Σωτήρης Τσαφουλιάς.

«Έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και είμαι ανοιχτός σε νέα project, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες», ανέφερε.

«Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (σ.σ. Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, ενώ έκανε και πρόταση στον Κρατερό Κατσούλη για να συμμετέχει στη σειρά. «Έχω στο μυαλό μου τον Κρατερό για τη “Νέμεση”. Όταν θα έρθει η ώρα μακάρι να συνεργαστούμε. Θα χαρώ πολύ», ανέφερε.

Πηγή:  enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis