Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 12/04/2021

Πραγματική ... "βροχή" τηλεφωνημάτων δέχεται η Ελληνική Αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ. από την ημέρα της   δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο στα οποία απεικονίζονται οι  εκτελεστές του δημοσιογράφου, πολλοί πολίτες τηλεφωνούν στην αστυνομία προκειμένου να πουν τι είδαν ή τι νομίζουν ότι είδαν, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία  πολίτη, σύμφωνα με την οποία σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας στις 6 Μαρτίου είχε εμφανιστεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο με έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κάνει εντύπωση στους κατοίκους, καθώς πρόκειται για μια   ήσυχη γειτονιά και αναρωτήθηκαν τι έκαναν τα δύο αυτά άτομα, μπροστά από ένα οικόπεδο. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναλύουν καρέ καρέ τα πλάνα οι αστυνομικοί που έχουν συγκεντρώσει. Εκτός από τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχει κινητοποιηθεί και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ με ειδικές τεχνικές γίνεται σάρωση στιγμάτων κινητών.

Στόχος είναι να απομονωθούν ύποπτα κινητά τηλέφωνα, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες  χρησιμοποιούν κινητά "σκιές", δηλαδή τηλέφωνα μιας χρήσης, που χρησιμοποιούνται εκείνη την ώρα και στη συνέχεια οι δράστες τα καταστρέφουν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis