Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 21/07/2022

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ευδήλου, για την ύπαρξη δύο (02) κολυμβητών, σε δυσχερή θέση, στην παραλία ''ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ'' Ευδήλου ν. Ικαρίας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο ένας εκ των δύο κολυμβητών, 19χρονος ημεδαπός, είχε εξέλθει στην παραλία, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ικαρίας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν άμεσα έρευνες προς τον εντοπισμό του έτερου ημεδαπού κολυμβητή, ηλικίας 18 ετών, με την συμμετοχή ενός (01) περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., του Α/Κ σκάφους ''ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ'' Σ.Ε. 09 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, του Α/Κ σκάφους ''ΙΧΘΥΕΙΣ'' Ν.Σ. 882, πέντε (05) ιδιώτες δύτες, εθελοντές, περιπολικά οχήματα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ και χερσαία κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από ξηράς, ενώ απογειώθηκαν ελικόπτερο της Π.Α. και ελικόπτερο δύναμης FRONTEX, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis