Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υπερπήδησης Εμποδίων
18:14 | 12/09/2022

Με έξι μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει από τη Ρουμανία και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Υπερπήδησης Εμποδίων. Οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν το τετραήμερο δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια. 

Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Νέων Ιππέων, στο Ομαδικό Αγώνισμα, η Ελλάδα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου χάρη στους Κωνσταντίνο Μπαλιούση με τον Merlot van de Lichtekouter, Δημήτρη Δρούγα με τον Sacripan, Άρτεμις Πίτσικου με την Venice και Αντώνη Αντωνίου με τον Janning, συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 25 βαθμούς. Στο Ατομικό Αγώνισμα, την 4η θέση κατέλαβε για την Ελλάδα ο Αντώνης Αντωνίου με τον Janning με 16,71 βαθμούς. 

Διαβάστε επίσης

Στην Κατηγορία Παίδων, η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα με τις Βασιλική Μπαλιούση με τον Times Square, Στεφανία Μπέσιου με την Amira, Μαρίλη Κατσάμπα με την Halifax και Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna vant Steepunjte. H Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς στους δύο γύρους. Καλύτερη θέση για την Ελλάδα στο Ατομικό Αγώνισμα, ήταν η 5η που κέρδισε η Μαρίλη Κατσάμπα με την Halifax με 15 βαθμούς από τους τέσσερις γύρους.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων, στο Ομαδικό Αγώνισμα, η Ελλάδα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο χάρη στις Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes, Αθανασία Χατζηπρίμου με την Cendrasine, Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485 και Κατερίνα Doubodel με την Fleur VL. Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε στους δύο γύρους 15 βαθμούς, έναντι 14β. της Τουρκίας. Στο Ατομικό Αγώνισμα, χάλκινη Βαλκανιονίκης ήταν η Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes, με 12 βαθμούς στο σύνολο των τεσσάρων γύρων. 

Στην μεγάλη Κατηγορία Ενηλίκων, οι Ηλίας Μπαλιούσης με τον Casper d’Argouges, Κατερίνα Λασκαρίδη με την Concordia 38, Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio και Γιάννης Σκανδάλης με τον Ego di Villagana κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα με 10 βαθμούς στο σύνολο των δύο γύρων. Η Ρουμανία ήταν χρυσή Βαλκανιονίκης με 0 βαθμούς. Στο Ατομικό Αγώνισμα καλύτερος Έλληνας ήταν στην 6η θέση ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Ego di Villagana με 13,03 βαθμούς στο σύνολο των τεσσάρων γύρων.

Στην Κατηγορία Εφήβων, οι τέσσερις αμαζόνες μας Τζώρτζια Σκλαβενίτη με τον Magico, Ζωή Στρατηγοπούλου με τον Baladin Happy, Μάγια Δρακάη με τον Justice και Σεμέλη Ποππ με τον Cash de la Hart Z κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα με 45 βαθμούς. Χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Ομάδα της Τουρκίας με 8 βαθμούς ποινής από τους δύο γύρους.

Ακολουθεί το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Ρουμανία, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis