Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
15:19 | 30/09/2022

Την Τετάρτη 14/09/2022 και ώρα 12:00, ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, τόσο με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Α/Β΄ ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα, όσο και με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Υ/Α΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστο, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην δυσκολία που δημιουργείται λόγω της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού.

Αυτή η δυσμενής κατάσταση, οδηγεί στη συσσώρευση οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων που αναπόφευκτα επιφέρει την εργασιακή εξουθένωση των συναδέλφων μας.

Επίσης, μεγάλο πρόβλημα το οποίο οδηγεί σε αδιέξοδο το Τμήμα Τάξης και Ασφαλείας του Δήμου Λαυρεωτικής, αποτελεί το γεγονός πως οι ήδη υποστελεχωμένες αυτές Υπηρεσίες καλούνται, πολλές φορές και επί καθημερινής βάσεως, να ενισχύουν άλλες Υπηρεσίες αρκετές εκ των οποίων να βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Λαυρίου.

Τέλος, συζητήθηκαν προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και κυρίως, το φλέγον ζήτημα της αστυνόμευσης με το οποίο είναι επιφορτισμένες αμφότερες οι Υπηρεσίες, δίνοντας έμφαση στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Η Ένωσή μας, σεβόμενη τους συναδέλφους και μαχόμενη για τα δικαιώματά τους, πάντα θα αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με γνώμονα την επίλυσή τους.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis