Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 22/12/2021

Αν και έχουν περάσει δυο μέρες από την ενημέρωση τόσο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη όσο και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τα περιπολικά φαντάσματα που δήθεν περιπολούν στην Δυτική Αττική δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμία αντίδραση, καμία ευαισθησία από πλευράς τους. Γιατί άραγε;

Μήπως δεν θεωρούν σημαντικό ότι η αστυνομία στην Δυτική Αττική αντί να αστυνομεύει, εξαπατά τους πολίτες, μήπως το θεωρούν ήσσονος σημασίας ένα τέτοιο γεγονός, μήπως καλύπτουν όποιον ή όποιους σκέφτηκαν και εφήρμοσαν μια τέτοια άνευ προηγουμένου απάτη, ή μήπως περιμένουν να ξεχαστεί αυτό το γεγονός?

Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά την ασφάλεια χιλιάδων πολιτών πιστεύουμε θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση και φυσικά να αποτρέψει μιμητές στο μέλλον. Να διερευνηθούν όλα και για όλους έτσι ώστε καμία σκιά να μην βαραίνει τον αστυνομικό που μέρα νύχτα εργάζεται με φιλότιμο και αφοσίωση στο καθήκον. Σε ότι μας αφορά δεν χαριζόμαστε σε κανέναν γιατί απλά δεν χρωστάμε σε κανέναν.

Η Ένωση μας γνωστοποίησε σε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων που εκλέγονται στην περιοχή μας καθώς και σε όλους τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής και ζήτησε συνάντηση με όλους προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για την κατάσταση που επικρατεί στην Δυτική Αττική.

 

Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

 

 

                                         Για το Δ.Σ.

 

                -Ο-                                                       -Ο-

           Πρόεδρος                                        Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                            ΣΠΗΛΙΟΣ Κ. Κρικέτος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis