Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:39 | 17/12/2021

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στη παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο "Η Βασίλισσα του χιονιού".

 

Η υπέροχη ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία από την κα Γιούλη Ηλιοπούλου, μας δείχνει το ταξίδι ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, την τόλμη, την εξυπνάδα και την επιμονή στο στόχο καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη, πηγαίνοντας ενάντια στα κακόβουλα σχέδια της Βασίλισσας του χιονιού. Το θέαμα συμπληρώνεται με εφέ, με 3D animation σε γιγαντοοθόνη 160 μέτρων, με τεχνητό χιόνι, led φωτισμούς πολλών χρωμάτων και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.
Η παιδική θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02/01/2022 και ώρα 15:00΄, στον πολυχώρο πολιτισμού  ¨IDEAL¨ (Πανεπιστημίου 46 – Αθήνα, πλησίον σταθμού μετρό ¨Πανεπιστήμιο¨), με διάρκεια περίπου 90 λεπτών.
Η προσέλευση από τους θεατές θα γίνει τουλάχιστον 45΄ λεπτά νωρίτερα από την έναρξή της παράστασης για τη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων κατά την είσοδο στο θέατρο. Οι ενήλικοι θεατές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή του αντίστοιχου πιστοποιητικού νόσησης, ενώ οι ανήλικοι θεατές  έως 17 ετών πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε τη δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με τη τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Οι προσκλήσεις θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ στα γραφεία της Ένωσής μας (Γ. Πιτταρά 1η Πάροδος Ο.Α.Κ.Α. – Μαρούσι) από την Παρασκευή 17/12/2021 και ώρες 08:00΄ - 14:30΄ έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19 για την ασφάλεια των θεατών.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης ΕΔΩ:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis