Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 08/03/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας:

Η 8η Μαρτίου σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένη στη γυναίκα, όπως ορίστηκε και θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής τιμούμε και σεβόμαστε τους διαχρονικούς αγώνες της γυναίκας για την καταξίωση, ισότητα και ισονομία σε όλους τους χώρους που ζει και δραστηριοποιείται.      

Η Ελληνίδα αστυνομικός θεωρείται και είναι ισάξια με τους άντρες αστυνομικούς. Εργάζεται, αμείβεται  και εξελίσσεται με  τα ίδια κριτήρια. Οι απαγορεύσεις, οι ποσοστόσεις και τα άλλα εμπόδια του παρελθόντος για την εισαγωγή της γυναίκας στην Αστυνομία αλλά  και  τη βαθμολογική της εξέλιξη έχουν εκλείψει. Άλλωστε η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει ότι είναι  ένας δημοκρατικός οργανισμός  και  ο θεματοφύλακας των 
συνταγματικών επιταγών για ισότητα και ισονομία για όλες και όλους χωρίς καμία διάκριση.

Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι συμπαραστάτης και αρωγός δίπλα σε κάθε  γυναίκα που θα βιώσει τις εις βάρος της δύσκολες, απαράδεκτες αλλά και ποινικά κολάσιμες πράξεις

     Ευτυχώς, είναι πλέον αυτονόητο ότι η γυναίκα  είναι ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας και δεν  πρέπει ούτε χρειάζεται να το αποδείξει σε κανέναν.

     Χρόνια πολλά στην Ελληνίδα αστυνομικό.

     Χρόνια   πολλά σε κάθε γυναίκα του κόσμου.   

                        

                                        Για το Δ.Σ

 

        Ο  Πρόεδρος                             Ο Γ.Γραμματέας

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ              Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis