Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 24/02/2020

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ. ).

Μια ημέρα μνήμης σε όλους τους συναδέλφους, που ταγμένοι στον όρκο που έδωσαν απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων, θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό της ζωής τους για την διαφύλαξη  των κεκτημένων, των πολιτών της Ελληνικής  Δημοκρατίας.

Με την εκδήλωση αυτή θα θέλαμε να απονείμουμε φόρο τιμής στην θυσία τους και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρά τα οποιαδήποτε εμπόδια αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Επίσης πιστεύουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία να πράξει το χρέος της και να αναδείξει το επάγγελμά μας σε επικίνδυνο και ανθυγιεινό.

  Στην τελετή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Ν.Δ. ΚΕΛΕΤΣΗΣ Σταύρος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. ΜΠΟΓΔΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών του τοπικού τμήματος Αλεξανδρούπολης  κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής  κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, η Ανθυποπλοίαρχος  κ. ΓΚΑΡΑΚΗ Μαριάνα του Λιμενικού Σώματος, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αν. Μακ. και Θράκης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,  ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  κ. ΝΑΖΛΗΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. ΤΣΙΡΤΣΗΣ Παναγίωτης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου κ. ΑΣΠΙΩΤΗΣ Ευστάθιος, οι εκπρόσωποι του αιμοδοτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Δημήτριος υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και η κ. ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ  Έλλη αναπληρωτής γραμματέας,  οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Πολίτες.

   Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε μικρή δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL- Εγνατία. Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο   
                                            
                         Ο  Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
 
                               
                     ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                      ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis