Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:39 | 07/03/2021

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ. ). 

Μια ημέρα μνήμης σε όλους τους συναδέλφους, που ταγμένοι στον όρκο που έδωσαν απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων, θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό της ζωής τους για την διαφύλαξη  των κεκτημένων, των πολιτών της Ελληνικής  Δημοκρατίας. Με την εκδήλωση αυτή θα θέλαμε να απονείμουμε φόρο τιμής στην θυσία τους και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρά τα οποιαδήποτε εμπόδια αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Επίσης πιστεύουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία να πράξει το χρέος της και να αναδείξει το επάγγελμά μας σε επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Τρανή απόδειξη οι τελευτές άνανδρες επιθέσεις   σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εναντίον της ζωής των εργαζομένων συναδέλφων μας, την Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία.

   Λόγω των μέτρων για την προστασίας της δημόσιας υγείας από τον covid 19 και την απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως η  τρισάγιος δέηση έγινε χωρίς την παρουσία πιστών.

          Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
 
  Ο  Πρόεδρος                                Ο  Γενικός Γραμματέας
 
                               
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                      ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis