Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:06 | 18/10/2019

Οι τελευταίες συλλήψεις από τη συγκεκριμένη Υπηρεσία έγιναν στις 14 Οκτωβρίου όταν συνελήφθησαν δύο Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Μπορεί τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα στο μέτωπο της αντιμετώπισης της διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως εξηγεί πηγή από την Ασφάλεια Αττικής στο ethnos.gr, ένα από τα «φωτεινά» παραδείγματα είναι το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Και αυτό διότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μέσα σε διάστημα ενός μήνα προφυλακίστηκαν για ναρκωτικά συνολικά 11 άτομα, τα οποία συνελήφθησαν από το συγκεκριμένο Τμήμα Ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σύλληψη, πριν από τρεις εβδομάδες, δύο ατόμων, που είχαν στην κατοχή τους μισό κιλό κοκαΐνης. Οι έμποροι συνελήφθησαν στα Πατήσια, όπου διατηρούσαν διαμέρισμα, στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι τελευταίες συλλήψεις από το συγκεκριμένο Τ.Α. έγιναν στις 14 Οκτωβρίου όταν συνελήφθησαν δύο Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν 882 γραμμάρια ηρωίνης, 111 λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

 ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis