Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ένα νέο Toyota Hilux ρίχνεται στη μάχη με τις φλόγες
22:29 | 15/07/2022

Έτοιμο να ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες είναι ένα Toyota Hilux το οποίο αποτελεί δωρεά της «Ξενάκης Αυτοκίνητα» με την παράλληλη στήριξη της Toyota Hellas.

Ένα ακόμα σημαντικό «όπλο» στον δύσκολο αγώνα που δίνεται με τις φλόγες θα έχει η Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου, η οποία έλαβε, σήμερα Παρασκευή 15/7, υπό τη μορφή δωρεάς ένα Toyota Hilux.

Διαβάστε επίσης

Σημειώνεται ότι η παράδοση έγινε από την Ξενάκης Αυτοκίνητα με την παράλληλη στήριξη της Toyota Hellas.

Το Hilux συνιστά ένα από τα κορυφαία pick-up της αγοράς του οποίου η αξιοπιστία και η δυνατότητα κίνησης σε δυσπρόσιτες περιοχές, το καθιστούν «πολύτιμο εργαλείο» για επιχειρήσεις πυρόσβεσης στα δάση της Ρόδου.

toyota hilux πυροσβεστικό

Έπειτα, από τη σαρωτική πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Ρόδου το καλοκαίρι του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα θεώρησε επιβεβλημένο να εντάξει στην Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη, δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα σε συνεργασία με την Toyota Hellas, είχαν δεσμευτεί για τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στους δασοπυροσβέστες της Ρόδου.

toyota hilux πυροσβεστικό

Το συγκεκριμένο όχημα παραδίδεται σήμερα στους Εθελοντές έτοιμο προς χρήση, αφού ήδη η ΤΕΜΑΞ ΑΕ έχει εξοπλίσει το Toyota Hilux με ένα σύγχρονο αυτόνομο συγκρότημα πυρόσβεσης. Το συγκρότημα πυρόσβεσης διαθέτει ειδικό πλαίσιο, εγκατεστημένη δεξαμενή χωρητικότητας 600 LT με χαμηλό κέντρο βάρους, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

toyota hilux πυροσβεστικό

Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνεται η ισχυρή μας δέσμευση για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη προς την τοπική κοινωνία, καθώς και την ενίσχυση του έργου και του θεσμού των εθελοντών δασοπυροσβεστών Ρόδου, με σκοπό τη διάσωση ανθρωπίνων ζωών, περιουσιών και δασών.

Ελπίζουμε, με την παραπάνω κίνηση, να βοηθήσαμε έως ένα βαθμό το τόσο σημαντικό και δύσκολο έργο της ομάδας των δασοπυροσβεστών και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την εθελοντικής τους δράση με το ίδιο πάθος και αφοσίωση.

www.carandmotor.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis