Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αμεση δραση
11:14 | 31/10/2022

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης Αττικής. Ένα πλήρωμα το οποίο αποτελείται απο δύο αρχιφύλακες. Η εμπειρία συγκεντρωμένη σε ένα περιπολικό. Ένα απο τα πολλά παλιά πληρώματα τα οποία με την εμπειρία τους αποτελούν την ήρεμη δύναμη της άμεσης δράσης.

Διαβάστε επίσης

Την 27 /10/22 πρωινές ώρες οι συνάδελφοι έλαβαν σήμα απο το κέντρο στην περιοχή του Αμαρουσίου, για κλοπή ηλεκτρικού ποδηλάτου μεγάλης αξίας. Μετά απο αξιοποίηση μαρτυριών, εντόπισαν τους δράστες.

Ήταν ένα ζευγάρι. Η γυναίκα κατά τη σύλληψη προέταξε μαχαίρι στούς συναδέλφους και κατόπιν προσπάθησε να αυτοτραυματισθεί. Οι συνάδελφοι όμως ενεργώντας άψογα την αφόπλισαν και την συνέλαβαν.

Ο συνεργός της είναι σεσημασμένος για σωρεία κλοπών. Επίσης το ίδιο πλήρωμα την 31/10/22 πάλι πρωινές ώρες στην περιοχή της Κηφισιάς, εντόπισε έναν νεαρό να κινείται ύποπτα. Αμέσως τον αιφνιδίασαν και τον ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του βρέθηκε πτυσόμενο στιλέτο το οποίο είναι φονικό.

Μην ξεχνάμε το περιστατικό με τον συνάνθρωπό μας στην Βαρυμπόμπη ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίου μαχαιρώθηκε 15 φορές απο τον δράστη. Χωρίς φανφάρες και με ταπεινότητα το Β 4-2/Β κάθε μέρα δίνει τη μάχη του με την εγκληματικότητα. Και κερδίζει. Μπράβο !!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis