Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:05 | 04/04/2022

Σε λίγες ημέρες  και συγκεκρίμενα  στις 9 Απριλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ.

Η σύζυγος και ο γιος του έκαναν το μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Ανήμερα της δολοφονίας του θα τελεστεί τρισάγιο στο σημειο που εκτελέστηκε ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του.

Η σύζυγος του Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβαζ γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Fb.

«Αγαπημένοι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, συνεργάτες, άνθρωποι που γίνατε συνοδοιπόροι του ανείπωτου πένθους μας, σας γνωστοποιώ ότι: λόγω απόφασης της οικογένειας το ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου μας τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ από τον Γέροντα Γαβριήλ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μας.
Στις 9/4/2022 τιμούμε με οδύνη τη μνήμη του Πατέρα, Συζύγου, Συγγενή, Φίλου, Συνεργάτη, Δημοσιογράφου, στο τόπο που τελέστηκε το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, της Δημοσιογραφίας, της Ελευθερίας του Τύπου, εκεί που με ένα άνανδρο χτύπημα αφαιρέθηκε η ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ άφηνοντας την Τελευταία του πνοή 9/4/2021 2.20 το μεσημέρι είκοσι μέτρα απο την πόρτα του σπιτιού μας.
Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ Δημήτρης και Στάθα σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση.
Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας.»

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis