Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 15/06/2016

Ένας τυπικός έλεγχος σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Προσφυγικά της Πάτρας, εξελίχθηκε σε καταδίωξη με τα όπλα στα χέρια για τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης καθώς οι δυο νεαροί επιβάτες του το εγκατέλειψαν μόλις τους είδαν και το έβαλαν στα πόδια.

Μόλις οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον συνεπιβάτη του. Οι άνδρες της Αστυνομίας τους καταδίωξαν πεζοι καλώντας τους να μείνουν ακίνητοι, αλλά εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν.

Ωστόσο, έπεσε στα χέρια τους ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ένας 19χρονος Αλβανός  στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 0,19 εκατοστών.

Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει, αλλά τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται. Σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, βρέθηκε ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 8 χιλιοστών. Σε βάρος του 19χρονου και του 20χρονου που διαφεύγει σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια, με την οποία ο πρώτος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

protothema.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis