Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 31/01/2022
Ο αστυνομικός του NYPD Wilbert Mora μετά τον τραγικό θάνατο του χάρισε ζωή προσφέροντας ένα ηρωικό δώρο. Ο Μόρα, 27 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό ενώ ανταποκρινόταν σε κλήση στο Χάρλεμ την προηγούμενη Παρασκευή. Η οικογένειά του επιθυμούσε να γίνει δωρητής οργάνων – και τώρα, τα όργανά του έχουν σώσει τις ζωές πέντε ανθρώπων, σύμφωνα με το FOX5.
 
«Σε μια τόσο τραγική ιστορία για τη Νέα Υόρκη, κάποιοι άνθρωποι θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στη γενναιοδωρία της οικογένειας του αστυνομικού Μόρα», δήλωσε στο ABC7 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LiveOnNY Λέοναρντ Άχαν. Το LiveOnNY είναι υπεύθυνο για τις δωρεές οργάνων σε ολόκληρη την πόλη.
 
Ο επίτροπος του NYPD Keechant Sewell αποκάλεσε τον Mora τρεις φορές ήρωα.
 
"Για την επιλογή μιας καριέρας που έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο καθημερινά για να υπηρετήσει το γενικό καλό. Για το ότι θυσίασε τη ζωή του για να προστατεύσει τους άλλους. Για το ότι χάρισε ζωή ακόμη και μετά το θάνατο του μέσω της δωρεάς των οργάνων του", έγραψε ο Sewell στο Twitter την Τρίτη. «Τα κεφάλια μας είναι σκυμμένα και οι καρδιές μας είναι βαριές».
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis