Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:25 | 24/04/2019

Η ιστοσελίδα getcoffee.gr προσφέρει έκπτωση -20% προς όλους τους αναγνώστες του policenet.gr για την αγορά κόκκων καφέ, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χαρμανιών, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

(προσοχή: η έκπτωση ισχύει έως 1/05/2019 και εξαιρούνται προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά)

 

Η  getcoffee.gr έχει παρουσία στο χώρο του εμπορίου του καφέ από το 2008. Στόχος ήταν από την αρχή η βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη με εκλεκτά προϊόντα καφέ σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή.

Με ακατάπαυστο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις των αγορών και δυναμικά προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις των πελατών της.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά της απευθύνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ανώτερης ποιότητας προϊόντα που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση στην γεύση αλλά και στην τσέπη!

Image result for getcoffee.gr

Η προσφορά ωστόσο δεν τελειώνει εδώ διότι τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν για παραγγελίες από 39 ευρώ και άνω.


Πως θα λάβετε την προσφορά

Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση -20% , θα πρέπει να τοποθετήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα getcoffee.gr, στο πεδίο κάτω δεξιά, το λεκτικό policenetfree.

Το πεδίο αυτό αναγράφει την ένδειξη "κουπόνι".

Από κάτω ακριβώς υπάρχει πεδίο που αναγράφει "κωδικός κουπονιού". Εκεί ακριβώς πρέπει να τοποθετηθεί η λέξη policenetfree.


Και καλή σας απόλαυση!

Image result for getcoffee.gr

Related image

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis