Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 01/03/2020

Για πρώτη φορά στον φυσικό της χώρο και συγκεκριμένα στο εντευκτήριο της Βουλής των Ελλήνων την Τετάρτη 19-02-2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Υπηρεσίας μας , παρουσία του Πρόεδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασιούλα, Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, των συναδέλφων της Υπηρεσίας μας, εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων μας, του Γενικού Γραμματέα Κυβέρνησης, Γενικού και Ειδικού Γραμματέα και Διευθυντών τμημάτων Βουλής των Ελλήνων.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο κατάμεστο και φιλόξενο κέντρο ‘Αρχοντικό’ στο Περιστέρι. «Πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης όλοι οι συνάδελφοι μας. Σύσσωμοι έδωσαν το παρόν σε μια εξαιρετική εκδηλωση που διοργανώθηκε από την νέα Διοίκηση της Υ.Α.Β.Ε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον Φρούραρχο της Υ.Α.Β.Ε κ. Φώτης Ντουίτση για μια καλή, δημιουργική και γεμάτη υγεία χρονιά για όλους τους συναδέλφους καθώς και στις οικογένειες τους.

Επίσης ευχές απεύθυνε και ο Υποφρούραρχος κ. Αθανάσιος Κάμπρας. Συνεχάρησαν το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει και σημείωσαν χαρακτηριστικά ότι η νέα Διοίκηση θα είναι συνεργοί, συνοδοιπόροι και συμμέτοχοι, στις προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό της υπηρεσίας, δεδομένων των όποιων δυσκολιών, προκειμένου να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας.

Κρατούμε την διαβεβαίωση τους ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια χορήγησης των οφειλόμενων ημερησίων αναπαύσεων , κληρονομιά της παρελθούσας διοίκησης, αλλά και την ορθολογική διαχείριση του προσωπικού.

Ως συνδικαλιστές συνήθως δεν επαινούμε, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Δεν είδαμε θα, αλλά ουσιαστικές αλλαγές με την ανάληψη των καθηκόντων τους. Αψευδής μάρτυρας η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής μας, με άμεσο αποτέλεσμα την αναβάθμιση του παραγόμενου έργου των συναδέλφων.

Επιτέλους ξεκάθαρες διαταγές από Αξιωματικούς που γνωρίζουν τι θέλουν και πως μπορούν να το πετύχουν, προσανατολισμένοι χωρίς στερεότυπα και ιδεοληψίες, στην ΚΥΡΙΑ αποστολή μας, που είναι η διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοινοβουλίου. Άλλωστε τυχόν έκνομες ενέργειες σε βάρος του, θα στρέφονται ενάντια σε ότι συμβολίζει η Δημοκρατία μας, το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα και το κράτος δικαίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ρεμπέτικη ορχήστρα. Το κέφι παρέμεινε αμείωτο όλη την βραδιά και οι συμμετέχοντες είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και να ξεφύγουμε από την υπηρεσιακή καθημερινότητα. Θα θέλαμε τέλος να ευχηθούμε σε όλους, η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία, χαρές, αλλά και όλοι να γευτούν κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καλή και Δημιουργική Χρονιά! Χρόνια Πολλά!”

Σηφάκης Αντώνιος μέλος Δ.Σ. ΕΝΑΞΙΑ και αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ

Τζιβελέκας Γρηγόριος αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis