Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 17/05/2020

Το υπηρεσιακό όπλο ενός αστυνομικού έκλεψαν, μεταξύ άλλων, από το διαμέρισμά του, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Το ανέφερε ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει την πόρτα και είχαν εισβάλει σ’ αυτό.

Οι δράστες της κλοπής του όπλου, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που επελήφθησαν της σοβαρής υπόθεσης, είχαν ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος, στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αστυνομικός, με κλειδί πασπαρτού. Όταν επέστρεψε ο αστυνομικός, βρήκε το διαμέρισμα αναστατωμένο όπως δήλωσε και έλειπαν κοσμήματα, κάποια χρήματα, αλλά και το υπηρεσιακό όπλο που είχε αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού όπου ερεύνησαν οι εισβολείς.

Αστυνομικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών έφθασαν στο διαμέρισμα του αστυνομικού και ερεύνησαν   στα σημεία, όπου είχαν δράσει οι δράστες της εισβολής, για τυχόν αποτυπώματα η στοιχεία DNA. Έγινε επίσης και έρευνα για ανεύρεση βιντεοληπτικού υλικού στους δρόμους κοντά στο διαμέρισμα για την περίπτωση που φαίνονται να προχωρούν προς το διαμέρισμα. Σε κάθε περίπτωση η εξάρθρωση αυτής της συμμορία διαρρηκτών μπαίνει στις προτεραιότητες της Αστυνομίας καθώς πρέπει να βρεθεί το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού το οποίο τώρα βρίσκεται στα χέρια κακοποιών.

 

 

 

 

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

alphafreepress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis