Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 16/07/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου της ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση.

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση αυτή ήταν μια δικαίωση για την πολυετή μας προσπάθεια ώστε η Πάτρα να αποκτήσει σύγχρονές υποδομές για την Ελληνική Αστυνομία. Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο που θα ανεγερθεί στην περιοχή της Εγλυκάδας θα προσφέρει αρτιότερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους, καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης για τους πολίτες, ανθρώπινες συνθήκες κράτησης για τους κρατουμένους, ουσιαστικό περιορισμό του κυκλοφοριακού στην πόλη και αποκέντρωση.

Η Ένωση μας εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της, για την απόφαση αυτή η οποία αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και ταυτόχρονα αποτελεί μια μεγάλη νίκη για εμάς, αποτέλεσμα των συνεχών και πολύχρονων προσπαθειών μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια βέβαια είχαμε δίπλα μας και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή της Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος προώθησε την ιδέα της κατασκευής του κτιρίου στην περιοχή της Εγλυκάδας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τους Βουλευτές κ. Άγγελο Τσιγκρή, κ. Ιάσονα Φωτήλα και κα Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις συνεχείς παρεμβάσεις τους για το εν λόγω ζήτημα. Μια νέα εποχή ξεκινά για την Αστυνομία της Πάτρας, που σε λίγα χρόνια θα αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην πόλη.

Μαζί με την προσδοκώμενη ευόδωση των συνεχών μας προσπαθειών και διεκδικήσεων για την αύξηση του Αστυνομικού προσωπικού, τον εξοπλισμό του με σύγχρονα οχήματα και μέσα και με την απεμπλοκή από κάθε λογής πάρεργα, που βρίσκουν ευήκοα ώτα στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία, ευελπιστούμε ότι σύντομά θα υπάρξει ένα νέο επίπεδο Αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, προς όφελος των Πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis