Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:43 | 18/01/2022

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ των εκατοντάδων που συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν σήμερα έξω από το Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Φυλάκιο Έβρου και της αστυνομίας.

Πολλές εκατοντάδες κάτοικοι, ανάμεσα τους και Εθνοφύλακες, αγρότες που πιο οργανωμένα έδωσαν το παρόν, έχοντας μπροστάρη και πάλι τον αγωνιστή Πρόεδρο του Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, έφτασαν μπροστά στα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, όπου είχαν τοποθετηθεί κλούβες των ΜΑΤ στην είσοδο των δομών και περισσότερες δυνάμεις των ΜΑΤ σε σχέση με την Κυριακή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τοποθέτηση της Αντιστρατήγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Ζαχαρούλας Τσιριγώτη για το μεταναστευτικό


Ο κ.Τυρμπάκης που μίλησε στους συγκεντρωμένους, λίγο πριν ψάλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο για την αμέριστη και συγκινητική συμπαράσταση, ενημέρωσε ότι πλέον τον αγώνα αναλαμβάνουν οι 29 Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ορεστιάδας, μαζί με αρκετούς από την περιοχή του Διδυμοτείχου. Η Επιτροπή τους αναλαμβάνει πλέον τον αγώνα και την οργάνωση των αντιδράσεων.

Ο Πρόεδρος του Φυλακίου ζήτησε, όπως και όλοι οι εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι, να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής της νέας δομής για κάποιες ημέρες, προκειμένου να έρθει κάποιος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και να δεσμευθεί ότι δεν θα αυξηθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών, με τη νέα δομή.

Πηγή: evrosnews.grskai.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis