Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:26 | 07/04/2015

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση μίας 15χρονης από τις ΗΠΑ που βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από τον πατριό της.

Η 33χρονη Μίστι Μάκινσοκ και ο 29χρονος σύζυγος της, Γκάρι, είχαν κάνει κόλαση την ζωή της 15χρονης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών «Booty Call» και στη συνέχεια παντρεύτηκαν διαπιστώνοντας πως η Μίστι δεν μπορούσε να κάνει άλλα παιδιά.

Η αρρώστια και η εμμονή της ήταν τόσο μεγάλη, που προέτρεψε τον Γκάρι να βιάσει την 15χρονη κόρη της προκειμένου να έρθει ακόμα ένα παιδί στην οικογένεια. Από κει και πέρα άρχισε το μαρτύριο της κοπέλας που βιαζόταν συνεχώς από τον πατριό της.

Τις πρώτες φορές, η Μίστι της κρατούσε τα χέρια ενώ έδινε και οδηγίες για τις καλύτερες στάσεις προκειμένου να μείνει το παιδί της έγκυος. Είχε σχεδιάσει να πει σε όλους ότι η 15χρονη κόρη της είχε μείνει έγκυος σε ένα πάρτι ενώ από την μανία της δεν ξέφυγε ούτε η 11χρονη κόρη της, που και εκείνη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

H Μίστι και ο Γκάρι

H Μίστι και ο Γκάρι

Το σατανικό ζευγάρι συνελήφθη και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Ο Γκάρι είπε στο δικαστήριο ότι βίαζε το 2013 κάθε λίγες μέρες την 15χρονη. Τα κορίτσια γλύτωσαν και πλέον βρίσκονται σε ανάδοχες οικογένειες. Η μάνα τους καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση ενώ αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ημερών και η ετυμηγορία για τον Γκάρι.

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis