Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 15/08/2022

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου από τον πρώην γαμπρό του στην Άρτα.

Ο 29χρονος και η σύζυγός του χώρισαν συναινετικά, μετά από 2 χρόνια γάμου, στις 2 Αυγούστου. Ο δράστης, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη, βάζοντας όρο να μην είναι παρών, στις παραδόσεις του παιδιού σε αυτόν, ο πρώην πεθερός του. Στη συμφωνία οριζόταν πως θα έβλεπε το αγοράκι είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Διαβάστε επίσης

Άρτα: Ο διάλογος του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του που οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία

Σύμφωνα με το STAR, o 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς μεταξύ τους. Ο 29χρονος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το κακό, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου» ανέφερε για τη στιγμή της δολοφονίας στην κατάθεσή της, η πρώην σύζυγος του 29χρονου δράστη. Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της.

Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι το γιατί, ενώ πάει να επισκεφτεί το παιδί του, έχει μαζί του όπλο. Σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή, όπως επίσης και το που και γιατί το πέταξε το όπλο στη συνέχεια.

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis