Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 16/03/2018

Προτίμησε και επέλεξε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές δυνάμεις, με την εντατική, συνεχή, σκληρή και επίπονη εκπαίδευση. Έγινε καταδρομέας αντί να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο γραφείο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σκανδαλίδη. Ένα νέο επιστήμονα, ο οποίος πλέον είναι καταδρομέας! Και γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη.

[custom:google-ads]

Ο καταδρομέας γιος του Κώστα Σκανδαλίδη

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα άριστο καταδρομέα. Έχει, μάλιστα, κάνει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και στη φιλοσοφία, έχοντας επιπλέον μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον διακρίνουν οι αστείρευτες σωματικές και ψυχικές ικανότητες, αλλά και η λεβεντιά και η σεμνότητα.

Ο νεαρός Γιώργος υπηρετεί τη θητεία του σε Μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Κω. Την ιδιαιτέρα πατρίδα του πατέρα του. Επανδρώνει με άλλους συναδέλφους  στα πλαίσια της επιχειρησιακής ετοιμότητας ακριτικές μικρονησίδες.

Ο φακός του kalymnos-news.gr απαθανάτισε το Γιώργο Σκανδαλίδη να παρελαύνει με τα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στον νησί Κω την 7η Μαρτίου 2018. Η παρέλαση έγινε στα πλαίσια εορτασμού της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Δείτε την φωτογραφία:

καταδρομέας

Πηγή: kalymnos-news.gr, newsit.gr 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναβάθμιση της συλλογής Νομοθεσίας του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis