Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:20 | 31/03/2020

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, για την ικανοποίηση του αιτήματός μας περί άμεσης χορήγησης αλεξίσφαιρων γιλέκων σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Χανίων και συγκεκριμένα στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Χανίων.

Την 07-02-2020 στείλαμε «καυστική» επιστολή στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας, την οποία κοινοποιήσαμε στη Φυσική Ηγεσία σε πανελλήνιο αλλά και παγκρήτιο επίπεδο, με την οποία ζητούσαμε επιτακτικά και άμεσα τη χορήγηση αλεξίσφαιρων γιλέκων στους συναδέλφους μας της Δ.Α. Χανίων και κυρίως σε αυτούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, οι οποίοι περιπολούσαν χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα!

Την 21-03-2020 ενημερωθήκαμε για την παραλαβή ογδόντα τριών (83) αλεξίσφαιρων γιλέκων σε επίπεδο ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης και τα οποία θα διανέμονταν ισόποσα και στις τέσσερις (4) Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κρήτης.

Την 30-03-2020 λάβαμε γνώση για τη χορήγηση δέκα (10) αλεξίσφαιρων γιλέκων στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Χανίων και άλλων δέκα (10) στην Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.

Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Αντώνιο Ρουτζάκη για την άμεση ανταπόκρισή του από την πρώτη στιγμή, στο μείζον αυτό θέμα, στην εύρεση αλλά και στον ισόποσο καταμερισμό των αλεξίσφαιρων γιλέκων. Για τον ίδιο λόγο και το ενδιαφέρον που επέδειξε από την πρώτη στιγμή ευχαριστούμε το Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λυμπινάκη. Τέλος ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά το χρυσό χορηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη για τη χορηγία των ογδόντα τριών (83) αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Ευχής έργων, η Διοίκηση να δείξει το ίδιο έμπρακτο ζήλο και ενδιαφέρον, στην επίλυση των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον με τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας εν μέσω της γνωστής πανδημίας και τα οποία θα επισημάνουμε με νεότερή μας επιστολή.    

 

                                    Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται η απολύμανση της Ένωσης Ν/Α στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Δ.Α.Α.Α., της Δ.Ε.Α.Δ. και της Δ.Α.Ν/Α.Α.


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis