Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 30/11/2018

Προς: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Ανδρικόπουλο Αριστείδη.

Κοιν:

  1. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο Δραγατάκη Χρήστο
  2. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Μαντζιώκα Αστέριο
  3. Δ.Α. Βοιωτίας
  4. Υπηρεσίες Δ.Α. Βοιωτίας
  5. Μ.Μ.Ε. 

 

Θέμα: Ενίσχυση Δ.Α. Βοιωτίας

 

Κύριε Αρχηγέ,

 Ένα σχεδόν έτος παρήλθε από τη μεταξύ μας συνάντηση την 31/07/2017, οπότε και σαν Υπαρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερωθήκατε λεπτομερώς από την Ένωσή μας για τα σοβαρότατα  προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το προσωπικό της Δ.Α. Βοιωτίας,  με κυριότερο όλων τις κενές οργανικές θέσεις που αγγίζουν το 30%, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα κάλυψης αυτών.

   Ένα έτος μετά, οι συνθήκες επιβάλλουν να επανέλθουμε στο ίδιο ζήτημα και αυτό συμβαίνει διότι η εγκληματικότητα παρουσιάζεται διαρκώς αυξανόμενη σε συνδυασμό με την επικινδυνότητα των συμβάντων τα οποία λαμβάνουν χώρα στη Βοιωτία, με αποκορύφωμα την διπλή επίθεση στο Α.Τ. Θηβών σε διάστημα 15 ημερών.

  Εκ της θέσεως μας, ως εκπρόσωποι των Αστυνομικών της Δ.Α. Βοιωτίας έχουμε την υποχρέωση να σας μεταφέρουμε την αγωνία αλλά και την αγανάκτηση των συναδέλφων οι οποίοι καλούνται να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, και το αυτό πράττουν επιτυχώς έως σήμερα, για να ανταπεξέλθουν στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα ήτοι μεταγωγές, σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης, καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Πυρί Θηβών, διαχείριση δύο κέντρων προσφύγων-μεταναστών έως και τη λήψη μέτρων τάξης σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Αγρίνιο.

  Κύριε Αρχηγέ, δεδομένου ότι κατά την τελευταία μας συνάντηση αναγνωρίσατε το δίκαιο του αιτήματος μας προς ενίσχυση και κάλυψη μέρους των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α.Βοιωτίας, παρακαλούμε όπως καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προς ικανοποίηση αυτού ει δυνατόν από την επαύριον, με την απόσπαση επιθυμούντων συνάδελφων στη Δ.Α.Βοιωτίας και κατόπιν με τις τακτικές μεταθέσεις έτους 2019.

                           

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  Ζαχαρίας         ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis