Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 21/04/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαϊας:

Άλλη μία σημαντική επιτυχία των Συναδέλφων του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε βάρος του εγκλήματος σημειώθηκε χθες 19/4/2022. Αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες οι Αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας συνέλαβαν έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων & συσκευής εκτόξευσης.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του συλληφθέντα κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν: 61 γραμμάρια κοκαΐνης, 147 γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας, 5 πυροβόλα όπλα, 9 κάλυκες, 167 φυσίγγια, 1 γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, 2 ξύλινους κορμούς πολεμικού τυφεκίου, 1 αναδιπλούμενο μαχαίρι, 3 κροτίδες, 4 ναυτικές φωτοβολίδες, 2 ξίφη, ποσότητα πυρίτιδας, 2.650 ευρώ και πλήθος εξαρτημάτων όπλων, ανταλλακτικών πυροβόλων όπλων και εργαλείων διάτρησης μετάλλων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος επισκεύαζε και τροποποιούσε όπλα και πυρομαχικά στην οικία του.

Η Ένωση μας συγχαίρει του Συναδέλφους που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους και πολλάκις έχουμε καταγγείλει, αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού και μέσων, υπερβάλουν εαυτόν και καταφέρνουν σοβαρά πλήγματα σε βάρος του εγκλήματος, επιβάλλοντας αίσθημα ασφαλείας στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis