Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:46 | 23/11/2020

Με κορωνοϊό ή μη η Αστυνομία δεν ξεχνά την πρωταρχικής της αποστολή, δηλαδή την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ Κορωπίου 306-1/ Α’ Αλλαγής την 20-11-2020 προσήγαγε δύο άτομα «ΡΟΜΑ» καθώς διαπιστώθηκε να έχουν στην κατοχή τους υλικά που χρησιμοποιούνται για την παροχή ρεύματος σε βιομηχανικούς πελάτες χαμηλής τάσεως, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Το Τ.Α. Κρωπίας άρχισε προανάκριση και έπειτα από συλλογή πληροφοριών και μεθοδευμένες έρευνες διακρίβωσε ότι τα υλικά αυτά ανήκουν στη «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» όπως αυτό επιβεβαιώθηκε και από αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα άτομα και να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Η ίδια ομάδα ΔΙ.ΑΣ στις 23:45 της 21/11/2020 παίρνει σήμα απ’ το ΚΑΔ για συναγερμό σε φαρμακείο. Φτάνοντας εκεί, διαπιστώνει σπασμένη τη πρόσοψη του φαρμακείου και ενεργεί αναζητήσεις.

Κοντά στο σημείο εντοπίζει «γνωστό» ημεδαπό και πολλάκις σεσημασμένο για κλοπές και τον προσαγάγει στο ΤΑ Κρωπίας.

Οι συνάδελφοι του ΤΑ ενεργώντας αστραπιαία, κάνοντας άριστη προανάκριση διασταύρωσαν ότι το ανωτέρω άτομο, εκτός του φαρμακείου, είχε ενεργήσει κλοπή λίγο νωρίτερα και σε φούρνο, ενώ φέρεται να έχει πράξει άλλες επτά!τουλάχιστον κλοπές σε καταστήματα του Κορωπίου.

Ο συλληφθείς ομολόγησε τις πράξεις του, του βεβαιώθηκε και πρόστιμο για παραβίαση των όρων πρόληψης διασποράς COVID-19 και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Για το πόσο «γνωστό» είναι αυτό το άτομο ας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι τον Αύγουστο είχε συλληφθεί ξανά για κλοπές σε καταστήματα από αστυνομικούς της ΥΑΝ/ΑΑ και του ΤΑ Κρωπίας, ενώ για τη δράση του είχε γίνει εκτεταμένο ρεπορτάζ από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Παράλληλα με τη σύλληψη του ημεδαπού, από την περιπολία Ασφαλείας Κορωπίου συνελήφθη και έτερος ημεδαπός στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τις διαδοχικές επιτυχίες τους!!

ΓΙΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis