Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 11/10/2015

Οι διαφαινόμενες προοπτικές για το μέλλον της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είναι τρεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του bloko.gr .
 

Η πρώτη και η λιγότερο πιθανή, είναι να καταργηθεί και το προσωπικό της ν' απορροφηθεί στην Άμεση Δράση και στην ομάδα ΔΙΑΣ.
 

Η δεύτερη και με κάπως περισσότερες πιθανότητες από την προηγούμενη, είναι να διατηρηθεί και ως ομάδα και μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Άμεσης Δράσης, αλλά με δραστικό ανακαθορισμό προς το ηπιότερο δράσεων και φιλοσοφίας στο πεδίο της αστυνόμευσης και των διαδηλώσεων.
 

Αφήσαμε τελευταία τη τρίτη εκδοχή που πλέον αποτελεί και την πλέον πιθανή και δεν είναι άλλη από τηνυπαγωγή της ΔΕΛΤΑ στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων ως επιχειρησιακό παράρτημα- παρακολούθημα των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ που και αυτά αναμένεται να υποστούν φτιασίδωμα, επιπέδου όμως μικρού λίφτινγκ. Σ' αυτή την περίπτωση, τα μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ, θα επιτελούν κατά κύριο λόγο καθήκοντα ομάδας συλλήψεων και όχι απευθείας σύγκρουσης- ρήξης με τους διαδηλωτές.

Σε ότι αφορά στην χορήγηση του ειδικού επιδόματος που λαμβάνουν τα ΜΑΤ- ΥΜΕΤ, δεν γνωρίζουμε εάν έχει γίνει ο παραμικρός λόγος, ή παρασιωπήθηκε.

Πηγή: http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_478.html

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis