Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
SNIK
13:19 | 01/09/2022

Σε ρινγκ μετατράπηκε μπαρ στην Κατερίνη με πρωταγωνιστή τον τράπερ Snik και την παρέα του, καθώς συνεπλάκησαν με θαμώνες.

Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και ιπτάμενα σκαμπό χρησιμοποίησαν οι εμπλεκόμενοι στον άγριο καβγά, όπως κατέγραψαν τα κινητά θαμώνων που βρέθηκαν στον χώρο.

Διαβάστε επίσης

Για ακόμα μία φορά εκπρόσωποι της trap μουσικής, αλλά και ο ίδιος ο Snik, έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, όχι για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες στο τραγούδι, αλλά για την ευκολία με την οποία εμπλέκονται σε περιστατικά βίας, όπως είχε γίνει πρόσφατα σε εκδήλωση μουσικών βραβείων.

Μπουνιές, κλωτσιές, σκαμπό και ποτήρια

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Snik εμφανιζόταν σε μπαρ στην Κατερίνη, και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ο χώρος είχε γεμίσει από νεαρά άτομα, κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Ο Snik κατέβηκε από τη σκηνή και ενεπλάκη στον καβγά. Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ήταν η παρέα του τράπερ και κάποιοι θαμώνες.

Μπουνιές, κλωτσιές, σκαμπό, ακόμα και ποτήρια χρησιμοποίησαν οι εμπλεκόμενοι στον καβγά. Μάλιστα, ένας θαμώνας τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αιμορραγούσε.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, ο τράπερ κάποια στιγμή φαίνεται να κατεβαίνει από τη σκηνή, προσπαθεί να καλυφθεί και, μόλις αντιλαμβάνεται ότι έχει τη δυνατότητα να πάει στο σημείο του καβγά, σπεύδει προκειμένου να εμπλακεί. Με κινήσεις που παραπέμπουν σε αυτές ενός πυγμάχου συμμετέχει στη «μάχη».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis