Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:19 | 30/03/2022

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος άφησε τη σορό της άτυχης γυναίκας στον καταψύκτη για δυο μήνες.

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η Ιταλίδα πορνοστάρ, Κάρολ Μαλτέζι ή Charlotte Angie (όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε) στο Μιλάνο, με τον 43χρονο γείτονά της και πρώην σύντροφό της, να είναι ο άνθρωπος που την τεμάχισε.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η γυναίκα δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, η σορός της τεμαχίστηκε και στη συνέχεια ο 43χρονος έβαλε τα κομμάτια στον καταψύκτη για δυο μήνες. Πριν από μια εβδομάδα, ωστόσο, αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη διαμελισμένη σορό, τοποθετώντας την σε πλαστικές σακούλες και πετώντας την σε χαράδρα.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν τις Αρχές και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ξετύλιγμα του κουβαριού της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η αναγνώριση του πτώματος έγινε από τα τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα. και στη συνέχεια μέσω μαρτυριών έφτασε στα ίχνη του 43χρονου άνδρα.

Να σημειωθεί πως ο δολοφόνος της Μαλτέζι, όταν ξεκίνησαν οι έρευνες, είχε στείλει μήνυμα από το κινητό της δολοφονημένης γυναίκας σε δημοσιογράφο, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές.

 

Η Μαλτέζι ήταν μητέρα ενός αγοριού.

newsbomb.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis