Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 09/07/2022

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Φιλαδέλφεια για τη σύλληψη ομάδας νεαρών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 72χρονο χωρίς αιτία!

Όπως αναφέρει η New York Post, οι νεαροί έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ χτυπούσαν τον άτυχο 72χρονο, ο οποίος απλά... έτυχε να περνάει από το σημείο.

Διαβάστε επίσης

Θύμα των νεαρών ήταν ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, ο οποίος δέχτηκε την άγρια επίεθση στις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου.

Το ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ομάδα ενώ οι νεαροί τον ακολουθούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ενώ ο 72χρονος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του, ενώ ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφονται στο βίντεο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Καλιφόρνια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Δείτε το video - Σκληρές εικόνες:

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis