Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 09/10/2018

Ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας έχουν ήδη φτάσει στην Ελούντα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καθώς αύριο, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου,θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, και τον πρόεδρο της Αιγύπτου, στρατηγό αλ Σίσι.

Η τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Elounda Peninsula, ενώ στην πόλη βρίσκονται από χτες, Δευτέρα, πυροτεχνουργοί όπου πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους,

Στο ξενοδοχείο έφτασαν και πάνοπλοι αστυνομικοί, ο οποίοι θα βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποιούνται συσκέψεις επί συσκέψεων για τα μέτρα που θα ληφθούν.

[custom:google-ads]

Μάλιστα όπως αναφέρει το cretapost.gr, έχουν επιστρατευτεί αστυνομικοί και από τις τέσσερις Διευθύνσεις του νησιού, ενώ έχουν έρθει και αστυνομικοί από την Αθήνα.

Δρακόντια και τα μέτρα ασφαλείας από θαλάσσης. Σκάφη του λιμενικού σώματος βρίσκονται ήδη στη θαλάσσια περιοχή και πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους.

Στα μέτρα ασφαλείας υπάρχει και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Όσο για το τι θα συζητήσουν οι ηγέτες των τριών χωρών, στο επίκεντρο του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Αναστασιάδη και του Άμπντελ Αλ Σισί θα είναι θέματα σχετικά με τον αγωγό east med, τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις με υποθαλάσσιο καλώδιο, τις ΑΟΖ των τριών χωρών, καθώς και τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis