Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:08 | 06/04/2016
Κανείς δεν εντόπισε τον αρχηγό της αστυνομίας που έκοβε βόλτες ανενόχλητος με πλαστές πινακίδες για τρεις ολόκληρες ημέρες - Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα 
 
Έπιασε γρήγορα δουλειά ο νέος επικεφαλής της αστυνομίας στην Άγκυρα της Τουρκίας, με βασικό στόχο του να ελέγξει κατά πόσο λειτουργεί ορθά το σύστημα ασφάλειας της πόλης. 
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου, ο Μαχμούτ Καρασλάν, μετά την τελευταία φονική βομβιστική επίθεση που άφησε πίσω της 35 νεκρούς θέλησε να τεστάρει τους μηχανισμούς και οδήγησε για τρεις ολόκληρες ημέρες μέσα στην πόλη με ένα αυτοκίνητο κλεμμένο, με πλαστές πινακίδες!
 
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας έκοβε βόλτες ανενόχλητος, περνώντας από τις κάμερες παρακολούθησης και τα συστήματα ασφαλείας, δίχως να τον πάρει χαμπάρι κανείς. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ίδιος οδήγησε σε βασικές οδικές αρτηρίες και σε διάσημους δρόμους που παρακολουθούνται από 1.400 κάμερες! 
 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από μπλόκα της αστυνομίας σε διαφορετικά σημεία της πόλης. 
 
Ο Μαχμούτ Καρασλάν κοινοποίησε τα στοιχεία της έρευνάς του και προειδοποίησε την ειδική επιτροπή για τα πλούσια και συνάμα ανησυχητικά ευρήματα, επισημαίνοντας ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα. 
 
Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας, διότι είχε σταματήσει να λειτουργεί, λόγω τεχνικού προβλήματος. 
 
Η τουρκική πρωτεύουσα τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων και το ζήτημα της ασφάλειας πρέπει άμεσα να μπει σε προτεραιότητα.
 
 
protothema.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis