Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 17/08/2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαβε «προειδοποίηση» από την αστυνομία της Βρετανίας. Αυτό, επειδή έριξε στο έδαφος και έσπασε το τηλέφωνο ενός αυτιστικού παιδιού μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, την περασμένη σεζόν.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φάνηκε σε βίντεο να χτυπά το χέρι του Τζέικομπ Χάρντινγκ, τη στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο στο Goodison Park, μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 1-0.

Διαβάστε επίσης

Τι σημαίνει η «προειδοποίηση» της βρετανικής αστυνομίας

Προειδοποιήσεις δίνονται σε οποιονδήποτε ηλικίας 10 ετών και άνω για μικρά εγκλήματα -για παράδειγμα, για γκράφιτι σε στέγαστρο λεωφορείου.

Πρέπει να παραδεχθεί κάποιος το αδίκημα και να συμφωνήσει ώστε να δεχθεί την προειδοποίηση. Σε αντίθεση περίπτωση, μπορεί να συλληφθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η «προειδοποίηση» δεν αποτελεί ποινική δίωξη, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη κακού χαρακτήρα, εάν καταλήξει κάποιος στο δικαστήριο για άλλο έγκλημα.

Οι «προειδοποιήσεις» μπορούν να εμφανιστούν σε τυπικούς και ενισχυμένους ελέγχους της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS).

Ο Ρονάλντο είχε ζητήσει συγγνώμη μέσω Instagram

O Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε φωτογραφία του, γράφοντας το εξής κείμενο:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίζεις τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή.

Παρ' όλα αυτά, πρέπει πάντα να δείχνουμε σεβασμό, υπομονή, και να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι (ποδόσφαιρο).

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι στο Old Trafford ως ένδειξη ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος

Πηγή:  voria.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis