Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:13 | 04/12/2014

 

Διέψευσε ο συνήγορος του Νίκου Ρωμανού Φραγκίσκος Ραγκούσης ότι ο 21χρονος, που συνεχίζει για 25η μέρα την απεργία πείνας, λαμβάνει υγρή τροφή. «Ζει μόνο με νερό, είναι λάθος αυτό το οποίο λέγεται, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχει λάβει οποιαδήποτε υγρή τροφή, δεν έχει βάλει ορό, ούτε και θα βάλει» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Δεν σταματά την απεργία ο Ρωμανός» σημείωσε ο κ. Ραγκούσης, σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για το ζήτημα των εκπαιδευτικών αδειών κρατουμένων. «Είναι ένα βαρύ κατασταλτικό μέτρο εάν το δούμε από την ουσία του, με το οποίο λένε ότι σε χτίζουμε μέσα στη φυλακή, σου βάζουμε μια τηλεόραση για να σπουδάζεις και να μιλάς αργότερα με την οικογένειά σου, δεν χρειάζεται να βγεις. Δεν είναι αυτή η έννοια του φρονηματισμού αυτή», είπε ο κ. Ραγκούσης.

«Κάνω έκκληση προς όλο τον κόσμο» συνέχισε ο δικηγόρος. «Αυτή τη στιγμή ο Ρωμανός διάλεξε επανένταξη, διάλεξε μέσα από το σύστημα αυτό να συνυπάρξει, να δοκιμαστεί και πάλι».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis