Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:22 | 26/09/2020

«Ορφανά» αποτυπώματα και γενετικό υλικό εντόπισαν τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα- γιάφκα στην οδό Ζινη στο Κουκάκι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν εκρηκτικές ύλες, πυροκροτητές και σφαίρες από Καλασνικοφ.

Πλέον η έρευνα των αρχών έχει περάσει στο δευτερόλεπτο στάδιο με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών να έχουν εστιάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα USB stick, που προσπαθούν να ανασύρουν αρχεία, αναζητώντας κάποια προκήρυξη της Ομάδας λαϊκών αγωνιστών.

Τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής θεωρούν δεδομένο πως τα τρία άτομα «εμπλέκονται στην οργάνωση, αυτό που μένει είναι τα το τακτοποιήσουμε μέσω των δεδομένων που έχουμε εντοπίσει».

Ο 42χρονος συνεργός του Παλαιοκώστα που συνελήφθη στη γιάφκα στο Κουκάκι, είχε έτοιμη και βόμβα, παρόμοια με αυτή που είχε χρησιμοποιηθεί στην βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, αλλά και την αποτυχημένη ενέργεια στο υπουργείο εργασίας. Άγνωστος παραμένει ο στόχος που θα "χτυπούσαν" ενώ είναι δεδομένο πως ετοίμαζε την εκκένωση του χώρου στο Κουκάκι μετά την επόμενη ενέργεια.

του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis