Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
21:58 | 17/09/2022

Ερωτήματα για την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου στα γρασίδια της φιλοσοφικής του ΑΠΘ θέτει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια και τα δακρυγόνα που «έπνιξαν» το campus και ενώ βρίσκονταν εντός χιλιάδες άτομα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Διαβάστε επίσης

«Οι αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται είναι παράλογες ξεκάθαρα. Με όλα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο ΑΠΘ -με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι- κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν άδεια να πραγματοποιηθεί μια συναυλία και κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να αφήσουν τις διμοιρίες μέσα» ανέφερε στο ThessToday.gr ο κ. Τσαϊρίδης, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «ήταν δεδομένο ότι η εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν αυτή και δυστυχώς τα επεισόδια που ξεκίνησαν από μέσα από το ΑΠΘ επεκτάθηκαν και στο κέντρο της πόλης».

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, «η λογική επιτάσσει: ή να γινόταν η συναυλία και να έφευγαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ή να μη γινόταν η συναυλία και να παρέμεναν μέσα στους χώρους του campus, όπως κάνουν εδώ και πόσους μήνες».

Μάλιστα, ο κ. Τσαϊρίδης συμπληρώνει παράλληλα ότι «αυτοί που αποφάσισαν πρέπει να μας πουν εν τέλει ποια ήταν τα κριτήριά τους που έλαβαν αυτή την απόφαση -να αφήσουν τη συναυλία με τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα- όπου τα αποτελέσματα, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιώνουν», τόνισε.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Πηγή: thesstoday.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis