Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σ
11:38 | 16/06/2022

Επτά χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγική είδηση του θανάτου της αστυνομικού Ελένης Βενέτη, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, αρχές Ιουλίου του 2015. Η άτυχη 25χρονη κοπέλα, καταγόταν από τη Ν. Ιωνία και υπηρετούσε στο Α.Τ. Σκιάθου και η εκταφή των οστών της έγινε σήμερα.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς, αναφέρει:
«Είναι κάποιες στιγμές που και τα σίδερα λυγίζουν, που ακόμη και ο πιο σκληρός άνθρωπος νιώθει την καρδιά του να ξεριζώνεται και την ψυχή του σαν πέτρα να σφίγγει το κορμί του προκαλώντας αφόρητο πόνο.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και η σημερινή, που πραγματοποιήθηκε η εκταφή των οστών της συναδέλφου και αδελφική μας φίλης ΕΛΕΝΗΣ ΒΕΝΕΤΗ, η οποία πριν από εφτά χρόνια έχασε ηρωικά τη μάχη με τη ζωή, νικημένη από το Θηρίο.

Τα λίγα τετραγωνικά μέτρα γης που φιλοξενούσαν το άψυχο κορμί της, έμειναν πλέον κενά. Όπως δυσαναπλήρωτα είναι τα κενά που αφήνει στη ψυχή και στη καρδιά της οικογένειας της, των φίλων και των συναδέλφων της.
Κενά που ψευτοκαλύπτονται από μνήμες όμορφες και γλυκές στιγμές της σύντομης παρουσίας σου στο μάταιο αυτό κόσμο.
Τίποτα όμως τόσα χρόνια δεν πρόκειται να καλύψει τα κενά που αφήνει και σε όλους εμάς που στερούμαστε το χαμόγελο, την ομορφιά και την αισιοδοξία της.

Αξέχαστη η θέληση της για ζωή, για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσω της υπηρεσίας που τόσο πολύ αγαπούσε. Η ένδοξη στολή της ΕΛ.ΑΣ, που τιμούσε το άψυχο κορμί της στο χώμα, άθικτη παρέμεινε, όπως και η αγνότητα και η καλοσύνη της ΕΛΕΝΗΣ.
Ξέρουμε όλοι αλλά και εγώ προσωπικά που είχα την τιμή, την τύχη αλλά και συνάμα την ατυχία να παραλάβω και να παραδώσω την αστυνομική σου ταυτότητα, πως ακόμη και από εκεί ψηλά, στα δύσκολα, θα μου λες χτυπώντας μου τη πλάτη: «Κουράγιο αστυνόμε μου, όλα θα γίνουν σύμφωνα με το θέλημά του»…

Πηγή:  magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis