Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 22/06/2022

«Όταν η τοπική πολιτική ζωή κινείται με όρους ποδοσφαίρου, παρουσιάζεται το φαινόμενο ένας δήμαρχος να επιζητά την αποπομπή ενός Αστυνομικού Διευθυντή. Αναβιώνουν πρακτικές διώξεων και απειλών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές πολιτικά εποχές.

Σαν παλαιότερος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, υπηρέτησα με ένα σύνολο εξαιρετικών και άριστων Αξιωματικών και Αστυνομικού προσωπικού, που έδιναν και δίνουν τον καθημερινό αγώνα κατά της εγκληματικότητας και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης

Μεταξύ αυτών και ο κ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μιλτιάδης, τον οποίο η πολιτεία τον προήγαγε σε ανώτατο αξιωματικό και υπηρετεί σήμερα επάξια ως επικεφαλής της Α.Δ. Μαγνησίας. Θέλω να πιστεύω ότι η Πολιτεία ουδεμία παρέμβαση εξωθεσμικών είναι διατεθειμένη να δεχθεί και τα μόνα όργανα αξιολόγησης του Αστυνομικού προσωπικού είναι η φυσική του ηγεσία και η κοινωνία όπου καθημερινά ο άξιος αστυνομικός δίνει τον δικό του αγώνα για όλη του τη ζωή.

Ας αναλογιστούν λοιπόν μερικοί τον δικό τους προηγούμενο βίο, πριν ασκήσουν κακόπιστη κριτική κατά του Αστυνομικού θεσμού και των προσώπων που τον υπηρετούν» σημειώνει ο κ. Γιώργος Ταμβάκης, υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.).

Πηγή: magnesianews.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis