Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 25/09/2022

Με μία πρωτοφανή απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων Α.Ε.Α. για την προκήρυξη θέσεων που αφορά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις 2022, δίνεται ένα τέλος στην ελπίδα των συναδέλφων για μία μετάθεση! Πρόκειται για απόφαση-καταδίκη τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τις οικογένειές τους. Ας μας δώσουν οι αρμόδιοι απαντήσεις στα εξής κάτωθι ζητήματα που ανακύπτουν:

  • Τι θα γίνει με τους συναδέλφους που υπηρετούν στον Νομό Αττικής και περιμένουν χρόνια ολόκληρα για να μετατεθούν με αντικειμενικά κριτήρια στον τόπο συμφερόντων τους.
  • τι θα γίνει με τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και περιμένουν την ενίσχυση των Υπηρεσιών τους με τους ανωτέρω συναδέλφους
  • Τι θα γίνει με την υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας προς ενίσχυση αυτών του Νομού της Αττικής.

Πριν φανούν τα αρνητικά αποτελέσματα και οι συνέπειες της εν λόγω απόφασης, παρακαλούμε να προβείτε σε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων και διορθώσετε την εξόφθαλμη αδικία σε βάρος δεκάδων συναδέλφων.

Διαβάστε επίσης

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Δ.Α. Αιτωλίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis