Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

 

 

Το Organotiko Κέντρο Εκπαίδευσης, το εξειδικευμένο νομικό φροντιστήριο, δημιουργεί νέο τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις εισαγωγής ΤΕΜΑ.
Οι εξετάσεις συνήθως γίνονται το Μάιο και τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ

Αν θέλετε να έχετε υψηλές πιθανότητες επιτυχίας, καλό είναι να ξεκινήσετε νωρίς το διάβασμα με έναν οργανωτικό τρόπο και να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο νομικό φροντιστήριο στο ποινικό δίκαιο, που είναι και ο κορμός των εξεταζόμενων μαθημάτων. Κατανοούμε ότι δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί εργασία και διάβασμα. Γίνεται όμως, εφόσον υπάρχει μια σωστή εκπαιδευτική ομάδα που θα συντονίσει το διάβασμά σας , θα σας προμηθεύει με αναλυτικές σημειώσεις, θα επεξηγεί τις απορίες σας. Θα είμαστε δίπλα σας στην προσπάθειά σας  για επιτυχία.

Το μάθημα περιλαμβάνει ανάλυση θεωρίας, και ασκήσεις σε πρακτικά θέματα σε κάθε μάθημα και παρέχονται σημειώσεις. Επίσης σε συνεχή βάση γίνονται γραπτά τεστ και επίλυση παλαιότερων θεμάτων, προκειμένου να εξοικειωθείτε με τον τρόπο επίλυσης των θεωρητικών και πρακτικών θεμάτων των εξετάσεων.

Οι καθηγητές του κέντρου μας είναι Υποψήφιοι Διδάκτορες Ποινικού Δικαίου, με εμπειρία στη διδασκαλία και μεταδοτικότητα, ενώ υπάρχει συνεχής εποπτεία στη διδασκαλία από τη διεύθυνση του κέντρου εκπαίδευσης, καθώς θέλουμε να παρέχουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη προετοιμασία στους υποψηφίους που θα συνεργαστούν μαζί μας και θα μας εμπιστευτούν.

Το τμήμα ξεκινά 7/2/2022 με την διδασκαλία των εξής μαθημάτων:
Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο: Δευτέρα 18.00-20.00
Ποινική Δικονομία-Αστυνομικό Δίκαιο : Σάββατο 11.00-13.00
Έκθεση Ιδεών : Παρασκευή 18.00-20.00 (το μάθημα αυτό  θα ξεκινήσει μετά από λίγες εβδομάδες)

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: Πλατφόρμα ZOOM

Δηλώσεις συμμετοχής στο τμήμα στο [email protected] και στο τηλέφωνο του κέντρου μας 210 3800573

 

Organotiko

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χαριλάου Τρικούπη 26 (3ος όροφος)
Αθήνα
Τηλ.: 210 38 00 573
E-mail: [email protected]

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis